Peg Perego Peg Perego stol za hranjenje 2v1 Siesta Follow Me noce - Baby Center spletna trgovina | Dobrodošli v družini.

Peg Perego stol za hranjenje 2v1 Siesta Follow Me noce

Redna cena
239,99 €
Ali od 11,73 € / mesec Izračun obrokov

Barve

Peg Perego Peg Perego stol za hranjenje 2v1 Siesta Follow Me wonder green Peg Perego Peg Perego stol za hranjenje 2v1 Siesta Follow Me ice Peg Perego Peg Perego stol za hranjenje 2v1 Siesta Follow Me licorice Peg Perego Peg Perego stol za hranjenje 2v1 Siesta Follow Me berry Peg Perego Peg Perego stol za hranjenje 2v1 Siesta Follow Me arancia Peg Perego Peg Perego stol za hranjenje 2v1 Siesta Follow Me noce
239,99 €

100% varen nakup

Dobavljivo Dostava 3 do 8 delovnih dni
*KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida, Stokke, Scoot&Ride, Baby Zen, vse knjige ter vsa začetna mleka.