Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Milupa Aptamil 2 Pronutra - Advance - 800g

Redna cena
15,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Idrija
Ljubljana BTC
Ljubljana Nama
Koper
  • Aptamil 2 Pronutra,
  • 800 g,
  • nadaljevalno mleko za dojenčke,
  • za dojenčke po 6. mesecu starosti,
  • dodane nenasičene maščobne kisline,
  • dodani nukleotidi,
  • velika vsebnost železa, vitaminov A, C, D,
  • ne vsebuje saharoze,
  • dodani prebiotični oligosaharidi,
  • ne vsebuje umetnih arom.
Že več kot 40 let je naša skupina znanstvenikov (več kot 400) pionir v raziskavi otroške hrane. Za čas po dojenju smo zahvaljujoč raziskavam razvili naslednjo generacijo začetnega mleka s posebno mešanico sestavin, Aptamil PronutraTM - Advance, narejen po inovativnem postopku. Vsebuje vitamine A, C in D, ki podpirajo imunski
sistem vašega dojenčka. Po 10. mesecu starosti je priporočljivo, da nadaljevalno mleko Aptamil 2
postopoma zamenjate z nadaljevalnim mlekom Aptamil 3.

Sestavine:Laktoza (iz mleka), rastlinska olja (palmovo, repično, kokosovo, sončnično olje), posneto mleko v prahu, demineralizirana sirotka (iz mleka), oligosaharidi (galaktooligosaharidi (iz mleka), fruktooligosaharidi), koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka), kalcijev fosfat, kalijev citrat, ribje olje, emulgator: sojin lecitin, kalijev klorid, olje iz Mortierella alpina, natrijev citrat, magnezijev klorid, kalijev klorid, vitamin C, tavrin, holinklorid, železov sulfat, inozitol, cinkov sulfat, nukleotidi (citidin-, uridin-, adenozin-, inozin-, gvanozin 5-monofosfat), vitamin E, L-triptofan, niacin, kalcijev karbonat, pantotenska kislina, L-karnitin, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin D, vitamin B6, vitamin B2, folna kislina, manganov sulfat, kalijev jodid, vitamin K, natrijev selenit, biotin, vitamin B12.

Pomembno obvestilo:

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Nobeno nadaljevalno formulo, kot tudi Aptamil 2, ne smemo v prvih 6. mesecih uporabljati kot nadomestek za materino mleko. Aptamil 2 je namenjen za posebne prehranske namene in se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna hrana dojenčkov starejših od 6 mesecev. Aptamil 2 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Steklenička za hranjenje naj ne bo vašemu otroku nadomestilo za dudo »tolažilko«. Aptamil 2 namreč vsebuje ogljikove hidrate, kateri ob pogostem ali stalnem kontaktu z zobmi lahko povzročijo zobno gnilobo in druge s tem povezane težave. Hranjenje po steklenički naj zato poteka Prehrana v samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.