Cutasept F Hartmann Dezinfekcijsko sredstvo Cutasept F - 50ml - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Cutasept F Hartmann Dezinfekcijsko sredstvo Cutasept F - 50ml
3,03 € 3,79 €
Redna cena 3,79 €
-20%

VREDNOST S POPUSTOM

3,03 €

Velja od 08.04.2021 do 30.06.2021

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 818792

  • Dezinfekcijsko sredstvo Cutasept F,
  • 50ml,
  • razkužilo za kožo in površine,
  • brez parfumov in barvil,
  • na kožo ima tudi razmaščevalni učinek,
  • ni primeren za dezinfekcijo odprtih ran ali sluznice.
Cutasept F 50ml
Razkužilo za kožo in površine. Brezbarvna raztopina. Baktericiden, fungiciden, tuberkulociden, viruciden proti virusom z ovojnico (vklj. s HBV, HIV, HCV), rotavirus. Brezbarvno razkužilo za kožo na osnovi propanola s hitrim učinkovanjem in širokim spektrom delovanja. Na kožo ima tudi razmaščevalni učinek. Izdelek je namenjen razkuževanju kože, tako za profesionalno kot tudi za domačo uporabo, pred odvzemom vzorcev krvi, pred dajanjem injekcij. Posebnost je dvosmerna pršilna črpalka, ki omogoča izjemno priročno in ekonomično aplikacijo, v katerem koli položaju izdelka.

Uporaba:Za dezinfekcijo kožo temeljito navlažite in pustite delovati 15 s. 100 g raztopine vsebuje: Propan-2-ol 63 g; Kvaterne amonijeve spojine, benzil-C12-18-alkildimetil, kloridi 0,025 g.

Napotki:
Uporaba pri dojenčkih in majhnih otrocih po posvetu z zdravnikom. Ni primeren za dezinfekcijo odprtih ran ali sluznice. Ne postavljajte v stik z odprtim ognjem.

Nevarno:
Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti zunaj dosega otrok.

Pri stiku z očmi: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če imate kontaktne leče, jih najprej odstranite. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.

Pri zaužitju: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Odstraniti vsebino/embalažo pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015