Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) caress z nosilcem na ključ siva/bela s črno podlogo Caress črna - Baby Center spletna trgovina | Dobrodošli v družini.

Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) caress z nosilcem na ključ siva/bela s črno podlogo Caress črna

Redna cena 174,99 €

TRENUTNA CENA

148,74 €

Velja od 12.06.2024 do 16.07.2024

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 174,99 €
Ali od 13,94 € / mesec Izračun obrokov

Barve

Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) Caress grey, white, mint Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) caress z nosilcem na ključ siva z rdečo podlogo Caress siva Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) caress z nosilcem na ključ siva/bela z modro podlogo Caress modra Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) caress z nosilcem na ključ siva/bela s črno podlogo Caress črna Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) Caress siva/bela/črna Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) Caress zelena/črna Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) Caress siva/bela/mint zelena Hamax Hamax Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) Caress zelena/bela/črna
148,74 € 174,99 €

100% varen nakup

Dobavljivo Dostava 2 do 4 delovne dni
*KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida, Stokke, Scoot&Ride, Baby Zen, vse knjige ter vsa začetna mleka.