Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Hamax Nosilec za Caress za montažo na zadnji prtljažnik

Redna cena
49,99
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
  • Nosilec za Caress za montažo na zadnji prtljažnik,
  • z nosilnostjo 25-30kg,
  • za večje udobje ima vgrajeno vzmetenje.
Nosilec omogoča montažo Caress sedeža na zadnji prtljažnik z deklarirano nosilnostjo 25-30kg. Za večje udobje ima vgrajeno vzmetenje. Montaža: na prtljažnik širine 120-180mm in vzdolžnimi cevmi debeline 10-20mm.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.