Čar Dotika Knjiga Čar dotika - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Čar Dotika Knjiga Čar dotika
34,90 €
REDNA CENA
34,90 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 880651

  • Knjiga Čar dotika,
  • 112 strani,
  • trda vezava,
  • prva tovrstna knjiga v slovenskem jeziku,
  • ponuja tehnike masaž,
  • zdravo rokovanje z dojenčkom,
  • pomembnost dotika v najbolj nežnem obdobju življenja,
  • avtorici Mojca Kurent in Petra Šterlek.
Knjiga zajema 112 strani in je lepo darilo za mlade starše ali priročnik za vse mamice, ki že znajo masirati in rade pokukajo vanj, če kaj pozabijo. Knjiga ponuja tehnike masaže, nasvete za zdravo rokovanje z dojenčkom za kvalitetno doživljanje starševstva ter podporo zdravega razvoja dojenčka. 

To je prva tovrstna knjiga v slovenskem jeziku, ki k nam prinaša v tujini že razvito prakso, ki dokazano zmanjšuje motnje v motoričnem razvoju, potrebo po zdravstvenih storitvah, bolniške... 

Primerna je za starše, ki se želijo s svojim dojenčkom povezati preko čutnega dotika. Vsebuje teoretična in praktična izhodišča za poglabljanje v znanje o tem, kako je dotik pomemben v najbolj nežnem obdobju življenja. Avtorske pesmice Mojce Kurent in Petre Šterlek pomagajo mamicam, da ob rimah otroci še bolj uživajo.


masaza
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015