Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Oral B Oral B Zobna ščetka - Stages - 5-7 let

  • Zobna ščetka,
  • za starost od 5 do 7 let,
  • namenjena otrokom z izraslimi vsemi mlečnimi zobmi,
  • čašasto oblikovana vlakna,
  • velik ročaj daje dober oprijem,
  • več motivov, izbranega zapišite v opombe naročila.
Zobna ščetka Oral-B Stages 3 je namenjena otrokom z izraslimi vsemi mlečnimi zobmi,ki si zobe ščetkajo ob manjšem nadzoru staršev. Čašasto oblikovana vlakna obdajo in očistijo vsak posamezen zob. Vlakna Oral-B Power Tip očistijo težko dostopne zadnje zobe. Ročaj je velik in daje dober oprijem. Zaradi animiranih likov ščetkanje postane zabavno.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.