Nerf Nerf Ročni metalec Elite Shockwave 2.0 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Nerf Nerf Ročni metalec Elite Shockwave 2.0
37,99 €
REDNA CENA
37,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 964857

  • Ročni metalec Elite Shockwave 2.0 RD-15,
  • priloženih 30 originalnih puščic Nerf Elite,
  • domet do 27 metrov,
  • za 8+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Popoln, prilagodljiv in nepogrešljiv za vsako Nerf pustolovščino.

Z ročnim metalcem Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 lahko izstreliš posamezno puščico ali pa tarčo zasuješ s super plazom 15 puščic! V vrtljiv saržer lahko vstaviš 15 puščic hkrati, ki jih lahko izstreliš v neprekinjenem nizu!

Natančno zadeni tarčo na razdalji do 27 metrov.

Ročni metalec ima priloženih 30 Nerf Elite puščic - 15 jih vstavi v vrtljiv saržer, dodatnih 15 pa imej pri roki za hitro ponovno polnjenje in neprekinjeno zabavo. Ne potrebuje baterij.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.