Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Milupa Aptamil 3 Pronutra - Advance - 800g

  • Aptamil 3 Pronutra,
  • 800 g,
  • nadaljevalno mleko za dojenčke,
  • za dojenčke po 10. mesecu starosti,
  • vsebuje vitamine A, C in D, ki podpirajo imunski sistem,
  • ne vsebuje umetnih arom.

Že več kot 40 let je naša skupina znanstvenikov (več kot 400) pionir v raziskavi otroške hrane. Za čas po dojenju smo zahvaljujoč raziskavam razvili naslednjo generacijo začetnega mleka s posebno mešanico sestavin, Aptamil PronutraTM-Advance, narejen po inovativnem postopku.

Vsebuje vitamine A, C in D, ki podpirajo imunski sistem vašega dojenčka. Po 1. letu starosti je priporočljivo, da nadaljevalno mleko Aptamil 3 postopoma zamenjate z mlekom za malčke Aptamil 1+.

Sestavine:Laktoza (iz mleka), rastlinska olja (palmovo, repično, kokosovo, sončnično olje), posneto mleko v prahu, demineralizirana sirotka (iz mleka), oligosaharidi (galaktooligosaharidi (iz mleka), fruktooligosaharidi), koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka), kalcijev fosfat, kalijev citrat, ribje olje, emulgator: sojin lecitin, kalijev klorid, olje iz Mortierella alpina, natrijev citrat, magnezijev klorid, kalijev klorid, vitamin C, tavrin, holinklorid, železov sulfat, inozitol, cinkov sulfat, nukleotidi (citidin-, uridin-, adenozin-, inozin-, gvanozin 5-monofosfat), vitamin E, L-triptofan, niacin, kalcijev karbonat, pantotenska kislina, L-karnitin, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin D, vitamin B6, vitamin B2, folna kislina, manganov sulfat, kalijev jodid, vitamin K, natrijev selenit, biotin, vitamin B12.

Pomembno obvestiloMaterino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Aptamil 3 je namenjen za posebne prehranske namene in se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna hrana dojenčkov starejših od 10 mesecev. Nobeno nadaljevalno formulo-kot tudi Aptamil 3 ne smemo v prvih 6. mesecih uporabljati kot nadomestek za materino mleko. Aptamil 3 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Za zdravje zob: Steklenička za hranjenje naj ne bo vašemu otroku nadomestilo za dudo »tolažilko«. Aptamil 3 namreč vsebuje ogljikove hidrate, kateri ob pogostem ali stalnem kontaktu z zobmi lahko povzročijo zobno gnilobo in druge s tem povezane težave. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.