Joolz športni voziček Aer+ navy blue 310009 - Baby Center spletna trgovina
0
Joolz športni voziček Aer+ navy blue 310009
382,49 € 449,99 €
REDNA CENA 449,99 €
15%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

382,49 €

Velja od 01.06.2023 do 04.07.2023

Spletna akcija

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 1137778

Barve

Joolz športni voziček Aer+ navy blue 310009Joolz športni voziček Aer+ desert ochre 310007Joolz športni voziček Aer+ mighty green 310005Joolz športni voziček Aer+ refined black 310008Joolz športni voziček Aer+ ocean blue 310006Joolz športni voziček Aer+ delightful grey 310002Joolz športni voziček Aer+ sage green 310003
  • Joolz športni voziček Aer+ ,
  • 10 letna prenosljiva garancija.
Novi in popolnoma izboljšan športni voziček Aer+ je tu!

Z Joolz Aer+ lahko potujete na najlažji možni način. S težo le 6 kg in pasom za nošenje preko rame, vam Joolz Aer + pušča prosti roki za skrb vašega otroka. V trenutku, ko ga potrebujete, pa se v sekundi spremeni v udoben voziček-marelo.

Aer+ je opremljen z inovativnim in patentiranim dolgim naslonom za optimalno pozicijo vratu in glave vašega otroka.

Ključne prednosti

Najlažji za zlaganje
Z eno roko se voziček zloži le v eni sekundi v kompaktni in samostoječi paket.

Ultra lahek
Samo 6 kil težak voziček, ki ima tudi vgrajen nosilni pas s katerim si ga lahko z lahkoto obesite na ramena. Izjemno vodljiv in lahek za vožnjo.

Uporaba na letalih
Z izjemno kompaktnostjo je Aer+ v skladu z IATA in ga enostavno lahko postavite v zgornjo letalsko kabino. Zložen ima voziček dimenzije 45x53,5x21,5 cm. V ceno je vključena tudi priročna potovalna torba za shranjevanje vozička.

Prostorna in ergonomska sedežna enota
Zelo prostorna sedežna enota za uporabo od 6 meseca starosti do 4 leta (22kg).

Ergonomski sedež je idealen za vse visoke otroke.
Sedežna enota se lahko postavi v ležeči položaj (3 različne pozicije).

Strehica z zaščito proti soncu UPF 50+
ima vključeno tudi ventilacijsko okence za pravilno kroženje zraka. Pasovi se z lahkoto pritrdijo zahvaljujoč click&go sistemu in 5-točkovnim varnostnim pasom.

Izjemno lahka in udobna vožnja
Aer+ ima štiri kolesno vzmetenje, ki omogoča vožnjo tudi po neravnih terenih. Visok ročaj je primeren tudi za najvišje starše. S seboj pa lahko vzamete vse kar potrebujete zahvaljujoč nakupovalni košari, ki ima nosilnost 5 kg.

Trajnostno in planetu prijazno usmerjen nakup
Aer+ voziček ima 10 letno prenosno garancijo, ki omogoča prenos garancije tudi naslednjemu uporabniku. Poleg tega so tekstili izdelani 100% iz recikliranih plastenk, ki poleg trajnosti materialov omogočajo odličen vodoodporni material.

Aer+ športni voziček je kompatibilen z sledečimi izdelki, katere je potrebno dokupiti: Košara za novorojenčka, sprednje varovalo za otroka, podloga za noge, zimska vreča, comfort cover, sprednja LED luč, dežno pregrinjalo, mreža proti komarjem, dodatna polička za drugega otroka (footboard), adapterji za avtosedež, univerzalno držalo za stekleničko, torba za pripomočke in senčnik.

Tehnične podrobnosti:
  • Teža: 6 kg
  • Dimenzije (zložen) : 53,5 x 45 x 21,5 cm
  • Pozicije naklona : 3
  • Dolžina sedežne enote: 55 cm
  • Globina sedežne enote: 25,5 cm
  • Maksimalna teža otroka: 22kg
  • Maks. višina ročaja: 105,5 cm
  • Nosilnost nakupovalne košare: 5kg

Prejete nagrade: Baby Innovation Award, Red Dot 2022, If Award 2022

10 LETNA PRENOSLJIVA GARANCIJA

Trajanje: 10 let od datuma nakup

Vključeni izdelki: Aer, Aer+, Hub+, Hub, Day+, Day3, Geo2, Geo3 + vsi vozički kupljeni pred letom 2023 in ki so že vedno v 10 letnem obdobju

Potrdilo: digitalno potrdilo ob registraciji na Joolz spletni strani do 6 mesecev po nakupu.

Lastništvo garancije: prvotni lastnik in prenosljivo na drugo stranko. Ob prodaji ali podaritvi vozička Joolz novi osebi je garancija prenosljiva in velja skupno 10 let od datuma nakupa.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

Oglejte si video predstavitev izdelka:

KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.