Hasbro games Družabna igra Monopoly Speed - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Hasbro games Družabna igra Monopoly Speed
32,99 €
REDNA CENA
32,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 916099

  • Monopoly Speed,
  • hitra različica igre,
  • končate jo v manj kot 10 minutah,
  • primerno za 2-4 igralce,
  • za 8+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Dinamična igra trgovanja z lastnino Monopoly je sedaj na voljo v najhitrejši različici vseh časov! Monopoly Speed je igra Monopoly, ki jo boste končali v manj kot 10 minutah! Igranje poteka v štirih rundah. Vsaka runda se začne z nakupovalno fazo, ki ji sledi trgovalna faza. Štoparica bo označila začetek in konec vsake faze. Med fazami ni premorov. Vsi hkrati mečejo kocke in kupujejo posesti.

Na koncu četrte trgovalne faze naj vsak igralec prešteje svoj denar, da skupaj ugotovite, kdo ga ima največ. Primerno za starost 8+ let. Primerno za 2-4 igralce.

OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015