Goliath družabna igra Wordsearch - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Goliath družabna igra Wordsearch
24,99 €
REDNA CENA
24,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 964206

  • Revolucionarna igra iskanja besed!
  • Zavrtite igralno podlogo in razkrijte besedo, ki jo boste iskali.
  • Igra vsebuje devet obojestranskih igralnih polj z 18 različnimi tematskimi sklopi
  • Primerno za otroke od: 7+ let
Išči! Najdi! Zatrobi! Revolucionarna igra iskanja besed! Zavrtite igralno podlogo in razkrijte besedo, ki jo boste iskali. Na igralnem polju nato iščite izbrano besedo, tisti, ki jo prvi najde, hitro prime trobljo in zatrobi. Svoje krožce položi na črke izbrane besede in igra se lahko nadaljuje. Pozor! Zmaga tisti, ki ima na igralnem polju največ krožcev. Igra omogoča zabavo za vso družino.

Igra vsebuje devet obojestranskih igralnih polj z 18 različnimi tematskimi sklopi v Slovenskem jeziku.

Vsebina: podloga za igralna polja, troblja, 4 x 70 barvnih krožcev, 9 dvostranskih igralnih polj; 18 tematskih sklopov, v SLOVENSKEM jeziku, igra je primerna za 2-4 igralce.

Primerno za otroke od: 7+ let

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015