BeSafe Podporna Blazina BeSafe Blazina Za Spanje - Črna - Baby Center spletna trgovina
0
BeSafe Podporna Blazina BeSafe Blazina Za Spanje - Črna
29,00 €
REDNA CENA
29,00 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 10 do 15 delovnih dni

Šifra (SKU): 771854

Barve

BeSafe Podporna Blazina BeSafe Blazina Za Spanje - Črna
  • BeSafe je zasnoval blazinico za spanje,
  • blazina je v obliki polmeseca,
  • blazina se enostavno pritrdi pod lupino avtosedeža in je kompatibilna z vsemi BeSafe avtosedeži,
  • z funkcijo rotiranja si ga otrok lahko samostojno prilagodi,
  • blazina se popolnoma opere brez odstranitve pene.
Za varna in udobna otroška potovanja, BeSafe je zasnoval blazinico za spanje. Tale blazina v obliki polmeseca otroku omogoča da nasloni svojo glavo, ko spi v avtosedežu, kar zagotavlja da glava ostane v naslonjalu za glavo.

Blazina za spanje se enostavno pritrdi pod lupino avtosedeža in je kompatibilna z vsemi BeSafe avtosedeži. Možnost nastavitve višine zagotavlja udobje in boljšo prilagoditev. Z funkcijo rotiranja si ga otrok lahko samostojno prilagodi ali ga preklopi preko naslonjala za glavo ko ga ne uporablja. Za lažje vzdrževanje se lahko blazina popolnoma opere brez odstranitve pene, s katero je napolnjena.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015