Učila Zagonetna vprašanja radovedne Maje - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Učila Zagonetna vprašanja radovedne Maje
12,99 €
REDNA CENA
12,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1076682

  • Zagonetna vprašanja radovedne Maje,
  • 17 strani,
  • dimenzija; 238 x 287 x 15 mm,
  • spiralna vezava.
80 vprašanj in odgovorov
… o znanosti in tehnologiji
… o zemljepisu
… o zgodovini
… o družbi
Zakaj ima teden sedem dni? Kako so nastale prve knjige? Zakaj pravimo, da je Mrtvo morje mrtvo? Kaj je 3D-tiskalnik? In zakaj …
Otroci postavljajo veliko nenavadnih vprašanj. Samo odprite to knjigo, pa vam bo mala Maja pomagala najti odgovore. Ponekod boste morali kaj dvigniti, premakniti ali zavrteti. S to knjigo se boste tako otroci kot tudi odrasli naučili marsikaj novega in se pri tem izjemno zabavali. Naučimo se nekaj novega. Zakaj? Zakaj pa ne?!
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.