Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Ses Moja prva kroglica za barvanje

  • Ses Moja prva kroglica za barvanje,
  • ergonomična,
  • izredno varna,
  • hipoalergična,
  • brez vsebnosti glutena,
  • 6 različnih barv,
  • za 12+ mesecev.
Ses Moja prva kroglica za barvanje je izdelana posebej za kreativne rokice naših najmlajših. Kroglica je ergonomična, izredno varna, hipoalergična in brez vsebnosti glutena. Z njo lahko tudi majhni otroci že začnejo raziskovati svojo umetniško nadarjenost. Kroglica vsebuje 6 različnih barv. Ergonomična oblika kroglice omogoča enostavno držanje tudi z malimi rokicami. Spodbuja kreativnost in domišljijo ter razvija motorične sposobnosti. Enostavno se opere iz rok in iz večine vrst tekstila. Primerno za otroke od 12 mesecev starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.