Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex Obroč s hlačkami

Redna cena
10,99
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
9,34
Velja 23.01.2020 - 04.02.2020
Artikla ni na zalogi v spletni trgovini
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Grosuplje
Slovenska Bistrica
Spletna akcija
  • Obroč s hlačkami ,
  • 76 cm,
  • priporočamo otrokom od 1 do 2 let dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 1 leta.
Bodi edinstven, bodi edinstvena s plavalnim obročem z hlačkami premera FI 76 cm, ki je nepogrešljiv pripomoček za male otroke na vodnih gladinah ter stalnem nadzoru odrasle osebe. Izdelek je primeren za otroke do max teže 15 kg
OPOZORILA: Za otroke od 1 do 2 leti. Vsebuje majhne dele - nevarnost zadušitve. Ne dovolite potapljanja s tem izdelkom. Ko izdelka ne uporabljate ga ne puščajte v vodi ali v bližini vode. Izdelek redno preverjajte glede puščanja in poškodb. Sledite tem navodilom, da se izognete utopitvam, ohromitvam ali ostalim resnim poškodbam. Dosledno upoštevajte vsa navodila in opozorila navedena na embalaži in na izdelku. Pred uporabo ustrezno odstranite tudi vso ostalo embalažo in dodatke (kot so etikete, pentlje, sponke, itd.) ter jih ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.