Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Lucy je interaktiven kužek, ki uboga na ukaz. Na začetku ji lahko daš ime in ji govoriš ukaze.

Razume 15 različnih ukazov: sedi, lezi, vstani, daj glas, daj tačko, pleši, daj poljubček, živjo, išči, stoj, hodi, jej in koplji.

Višina kužka je približno 30 cm. Potrebujete 4 baterije LR6 (AA), ki so vključene v pakiranje. Za dodatno zabavo lahko prenesete brezplačno aplikacijo.Primerno za starost 3 leta+.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.