Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Beseda jenga izvira iz kujenga, kar v svahiliju pomeni »graditi«; jenga! je velelna oblika.
Iz lesenih blokov postavite stolp, nato pa jih enega za drugim odstranjujte in izvlečene postavljajte na vrh stolpa. Je vaša roka dovolj mirna, da se stolp ne bo podrl?

Igro igramo s 54 lesenimi bloki, vsak je dolg trikrat toliko kot je širok, malenkost je manjši po višini kot po širini. Igra se konča, ko se stolp podre, zmagovalec pa je tisti, ki je bil na potezi pred podrtjem.

Vsebuje: 54 blokov
Primerno za otroke od 6. leta starosti.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.