Free 2 Move poganjalec rdeč 18272 - Baby Center spletna trgovina
0
Free 2 Move poganjalec rdeč 18272
31,99 €
REDNA CENA
31,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 974844

Zabavni poganjalec živahnih barv bo malčku pomagal pri prvem samostojnem premikanju po prostoru. Hkrati, pa je to odličen pripomoček za gibalni razvoj malčka.
Visoko naslonjalo omogoča varnejšo in bolj udobno uporabo. Pod sedežem je skrivni predal za drobne potrebščine. Dodatno zabavo bodo malčku omogočili raznobarvni obročki na sprednjem delu avtomobila, ki jih bo malček opazoval, vrtel in premikal ter s tem uril fino motorilko.
Lastnosti:
dimenzije: 48,5 x 22,7 x 41,8 cm
predal pod sedežem,
igračka za urjenje fine motorike,
visoko naslonjalo.
Primerno za otroke starejše od 12 mesecev.
Zabavni poganjalecživahnih barvbo malčku pomagal pri prvem samostojnem premikanjupo prostoru. Hkrati, pa je to odličen pripomoček za gibalni razvoj malčka.Visoko naslonjalo omogoča varnejo in bolj udobno uporabo. Pod sedežem je skrivni predal za drobne potrebčine. Dodatno zabavo bodo malčku omogočili raznobarvni obročki na sprednjem delu avtomobila, ki jih bo malček opazoval, vrtel in premikal ter s tem uril fino motorilko.Lastnosti:
  • dimenzije: 48,5 x 22,7 x 41,8 cm
  • predal pod sedežem,
  • igračka za urjenje fine motorike,
  • visoko naslonjalo.
Primerno za otroke stareje od 12 mesecev.
Primerno za težo od (kg) 20
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.