Free 2 Move poganjalec rdeč 18272 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Free 2 Move poganjalec rdeč 18272
27,99 €
REDNA CENA
27,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 974844

Zabavni poganjalec živahnih barv bo malčku pomagal pri prvem samostojnem premikanju po prostoru. Hkrati, pa je to odličen pripomoček za gibalni razvoj malčka.
Visoko naslonjalo omogoča varnejšo in bolj udobno uporabo. Pod sedežem je skrivni predal za drobne potrebščine. Dodatno zabavo bodo malčku omogočili raznobarvni obročki na sprednjem delu avtomobila, ki jih bo malček opazoval, vrtel in premikal ter s tem uril fino motorilko.
Lastnosti:
dimenzije: 48,5 x 22,7 x 41,8 cm
predal pod sedežem,
igračka za urjenje fine motorike,
visoko naslonjalo.
Primerno za otroke starejše od 12 mesecev.
Zabavni poganjalecživahnih barvbo malčku pomagal pri prvem samostojnem premikanjupo prostoru. Hkrati, pa je to odličen pripomoček za gibalni razvoj malčka.Visoko naslonjalo omogoča varnejo in bolj udobno uporabo. Pod sedežem je skrivni predal za drobne potrebčine. Dodatno zabavo bodo malčku omogočili raznobarvni obročki na sprednjem delu avtomobila, ki jih bo malček opazoval, vrtel in premikal ter s tem uril fino motorilko.Lastnosti:
  • dimenzije: 48,5 x 22,7 x 41,8 cm
  • predal pod sedežem,
  • igračka za urjenje fine motorike,
  • visoko naslonjalo.
Primerno za otroke stareje od 12 mesecev.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.