Classic World Natikanka - uravnoteži klovna - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Classic World Natikanka - uravnoteži klovna
14,99 €
REDNA CENA
14,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1054196

  • Natikanka - uravnoteži klovna,
  • za 12+ mesecev,
  • dimenzije 9,5 x 9,5 x 20,8 cm.
Classic World je postavili najvišja merila za kakovost. Pri izdelavi igrač posebno pozornost posvečajo izbiri materialov, saj so igrače navsezadnje namenjene otrokom. Uporabljajo FSC les, ki je okolju prijazen, prav tako pa pri izdelavi uporabljajo strogi proces QC.

Klovn je sestavljen iz različnih geometrijskih teles, ki jih je mogoče sestaviti na različne načine – vedno bo otrok sestavil edinstvenega ljubkega klovna. S sestavljanjem bo otrok krepil koordinacijo oko-roka ter razvijal fino motorične spretnosti.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.