Classic World Kamion z živalicami - razvrščevalnik oblik - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Classic World Kamion z živalicami - razvrščevalnik oblik
24,99 €
REDNA CENA
24,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 800642

  • Kamion z živalicami,
  • razvrščevalnik oblik,
  • otroci se naučijo primerjati in analizirati, razvijati logiko, spomin, spretnost, fine motorične sposobnosti in koordinacijo gibov,
  • za starost od 1,5 leta dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 1,5 let.
Classic World je postavili najvišja merila za kakovost. Vemo, da vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim procesom QC. Pri izdelavi igrač je treba posebno pozornost posvetiti izbiri materialov. Navsezadnje so igrače namenjene otrokom. Uporabljamo FSC les, ki je okolju prijazen. Kamion z živalicami – razvrščevalnik oblik s katerim se otroci naučijo primerjati in analizirati, razvijati logiko, spomin, spretnost, fine motorične sposobnosti in koordinacijo gibov.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.