Zapf Dolly Moda Zapf Creation Little Športno oblačilo-rdeče 36cm 831885 - Baby Center spletna trgovina
0
Zapf Dolly Moda Zapf Creation Little Športno oblačilo-rdeče 36cm 831885
14,99 €
REDNA CENA
14,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 1092369

Mala modna Baby Born si je zaželela nova oblačila.
Baby Born set oblačil je originalen dodatek za blagovno znamko Baby Born. Ponuja nove možnosti igranja ter spodbuja razvoj domišljije ter kakovost igre.

LASTNOSTI:
Set vključuje: hlače in majico, čevlje, dudo ter obešalnik.
Dojenček in drugi dodatki niso vključeni v ceno.
Oblačila so primerna za dojenčke in punčke do velikosti 36 cm.

ALI STE VEDELI?
Otroci radi počnejo vse, kar počnejo odrasli. Igra je temeljna otrokova dejavnost in predstavlja ključni vidik otrokovega razvoja. V igri otrok širi domišljijo in uri spretnosti, ki jih bo potreboval, ko odraste. Pomembna vrsta igre je simbolna igra, s katero se otrok uči predvsem čustvene regulacije in vživljanja v čustvena stanja, prav tako pa spodbuja socialni, čustveni, govorni in kognitivni razvoj.

Primerno za otroke od 3 let starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.