Zapf Creation Little Športno oblačilo-rdeče 36cm 831885 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Zapf Creation Little Športno oblačilo-rdeče 36cm 831885
14,99 €
REDNA CENA
14,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1092369

  • KUPON -20% : K01860
Mala modna Baby Born si je zaželela nova oblačila.
Baby Born set oblačil je originalen dodatek za blagovno znamko Baby Born. Ponuja nove možnosti igranja ter spodbuja razvoj domišljije ter kakovost igre.

LASTNOSTI:
Set vključuje: hlače in majico, čevlje, dudo ter obešalnik.
Dojenček in drugi dodatki niso vključeni v ceno.
Oblačila so primerna za dojenčke in punčke do velikosti 36 cm.

ALI STE VEDELI?
Otroci radi počnejo vse, kar počnejo odrasli. Igra je temeljna otrokova dejavnost in predstavlja ključni vidik otrokovega razvoja. V igri otrok širi domišljijo in uri spretnosti, ki jih bo potreboval, ko odraste. Pomembna vrsta igre je simbolna igra, s katero se otrok uči predvsem čustvene regulacije in vživljanja v čustvena stanja, prav tako pa spodbuja socialni, čustveni, govorni in kognitivni razvoj.

Primerno za otroke od 3 let starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.