Pozdravljena nosečka!

Pozdravljena, NOSEČKA!

Pred tabo je čisto sveža izdaja knjižice z nasveti in ugodnostmi za mamice in očke v pričakovanju. Na voljo je BREZPLAČNO v tiskani obliki v vseh naših poslovalnicah po Sloveniji.

Kaj zares vzeti v porodnišnico?

Z odhodom v porodnišnico se začne pisati družinska pravljica. Kljub temu, da je to eden izmed bolj stresnih dogodkov bodočih staršev, je hkrati najtežje pričakovan. Če torbo pripravite vsaj dva tedna pred napovedanim veselim dogodkom, boste imeli čas za vse podrobnosti in nakup morebitnih manjkajočih stvari.

želim kupone in vsebino

Kopanje in nega

Otrok bo od prvega dne dalje potreboval vso vašo ljubezen in skrb. Del tega je tudi nega nežne otroške kože. Poskrbite za izbor izdelkov, ki ščitijo otroško kožo pred zunanjimi vplivi in ji pomagajo pri razvoju lastnih obrambnih mehanizmov. Posebno skrb namenite negi otroške kože v zimskih mesecih, ko je zunaj hladneje, zrak v notranjih prostorih pa zaradi ogrevanja suh.

želim kupone in vsebino

Prvo previjanje

Ob prihodu novorojenčka, mladim staršem velikokrat preglavice povzročata dve osnovni opravili, ki sta ključni pri negi novorojenčka - previjanje in kopanje. Ker tudi pri na videz enostavnih zadolžitvah, navodila niso nikoli odveč, vam v nadaljevanju ponujamo nekaj praktičnih nasvetov.

želim kupone in vsebino


Hranjenje

 Poleg zdrave prehrane mamice pred in med nosečnostjo ter v času dojenja, je prav prehrana v prvem letu življenja dojenčka ena najbolj dolgoročnih naložb v zdravje. Pomembno vpliva in določa naše prehranske vzorce v odrasli dobi.


želim kupone in vsebino

Prvi sprehodi

Eden izmed prvih, osnovnih delov otroške opreme je zagotovo
ustrezen otroški voziček, ki ga bodoči starši izberejo pred prihodom dojenčka na svet. Pri izbiri je pomembno, da ste pozorni na varnost, kakovost in uporabnost vozička ter da vašemu malčku zagotavlja dobro počutje.

želim kupone in vsebino

Spanje in počitek

V prvih mesecih življenja z dojenčkom se bo vaša družinska spalna rutina korenito spremenila, saj se spanje otroka precej razlikuje od spanja odraslega človeka. Ni treba posebej  poudarjati, da vas nenehno pomanjkanje spanca lahko izčrpa.    A ne skrbite...

želim kupone in vsebino


Prva oblačila in igračke

 V prvem mesecu po prihodu dojenčka potrebuješ, poleg izdelkov za previjanje in nego še nekaj oblačil v velikosti 56. Za nedonošenčke se uporablja velikost 50. Z oblačili, ki jih izbereš v naših trgovinah, bo novorojenček zavit v udobje, saj so narejena iz kakovostnih in naravnih materialov, ki ne bodo dražili nežne otroške kože, hkrati pa bodo omogočila hitro in enostavno menjavanje plenic in preoblačenje.

želim kupone in vsebino


Dojenje

Zadovoljen otrok - zadovoljna mama. Marsikatera mamica bo pritrdila, da je dojenje otroka ena izmed najlepših izkušenj v življenju. Večina mamic prične dojiti brez težav že ob prvem srečanju s svojim novorojenčkom. Pa vendar za vse mamice dojenje ni tako preprosto.


želim kupone in vsebino


Varno na poti

Avtosedež za novega družinskega člana je gotovo eden najpomembnejših kosov otroške opreme, ki ga boste potrebovali ob rojstvu otroka. Nakup slednjega naj bo zato ena bolj pomembnih nalog, ko ste v pričakovanju. Z lupinico se boste namreč prvič podali na skupno pot z vašim najdragocenejšim zakladom.


želim kupone in vsebino

Posebne ugodnosti, ki jih ekskluzivno za vas, ČLANE KLUBA, nudijo naši partnerji!