Maxi Cosi avtosedež i-Size 76-150 cm Titan Pro i-size Authentic Grey 8618510110 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Maxi Cosi avtosedež i-Size 76-150 cm Titan Pro i-size Authentic Grey 8618510110
379,99 €
REDNA CENA
379,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1095918

Barve


  • skupina 1, 2, 3; primeren od 15 mesecev do 12 let; i-Size;
  • patentirana varnostna blazina AirProtect;
  • opremljen z bočno zaščito G-CELL 2.0;
  • 5-točkovni varnostni pas; Isofix in Top Tether;
  • zračna tkanina in ClimaFlow;
  • 4 različni položaji hrbtnega naslona.
Titan Pro i-Size staršem in otrokom nudi najboljšo zaščito, izboljšano varnost, dolgo življenjsko dobo in zanesljivost. Avtosedež skupine 1, 2, 3 je zasnovan tako, da varuje otroka starega od 15 mesecev do 12 let. Avtosedež je izdelan v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi i-Size ter opremljen z najnovejšo tehnologijo in inovacijami.

Varnost
Titan Pro i-Size nudi visoko in udobno zaščito. Izdelan je v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi i-Size, ta avtosedež zagotavlja varnost in udobje za otroke stare od 15 mesecev do 12 let. S 45 % bočnih trkov, Titan Pro i-Size ima patentirane varnostne blazine AirProtect® v vzglavju, ki zmanjšajo tveganje za poškodbe glave do 20 % in povečajo udobje za vašega otroka. Ta avtosedež je opremljen z zaščito pred stranskimi udarci G-CELL 2.0. Material je zasnovan tako, da razprši sile udarca stran od vašega otroka in tako zmanjša možnost poškodbe.

Uporaba
Titan Pro i-Size: ta avtosedež skupine 1, 2, 3 se hitro in enostavno namesti v večino avtomobilov z Isofix in Top Tether sistemom. 5-točkovni varnosti pas z magnetno priponko.

Udobje
Titan Pro i-Size je zasnovan za starše, ki želijo svojemu otroku nuditi najboljše. Kot Maxi Cosi najbolj premium avtosedež zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti in udobja. ClimaFlow in zračne tkanine spodbujajo kroženje zraka, da zagotovi, da ima vaš otrok vedno pravo in najbolj udobno temperaturo. Ta avtosedež skupine 1, 2, 3 ima 4 različne položaje hrbtnega naslona, dodatno oblazinjenje in varnostne blazine AirProtect.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
Garancija (v mesecih) 24 mesecev
V paketu (kaj vse je vključeno) Avtosedež
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.