Cutasept F Hartmann Dezinfekcijsko sredstvo za kožo 250 ml - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Cutasept F Hartmann Dezinfekcijsko sredstvo za kožo 250 ml
6,39 € 7,99 €
Redna cena 7,99 €
-20%

VREDNOST S POPUSTOM

6,39 €

Velja od 08.04.2021 do 30.06.2021

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 664676

  • Dezinfekcijsko sredstvo za kožo,
  • 250 ml,
  • brezbarvno,
  • za razkuževanje kože.
Razkužilo v razpršilu za razkuževanje kože blagovne znamke Hartmann.

Brezbarvno razkužilo za kožo na osnovi propanola s hitrim učinkovanjem in širokim spektrom delovanja. Na kožo ima tudi razmaščevalni učinek. Izdelek je namenjen razkuževanju kože za domačo uporabo, pred odvzemom vzorcev krvi, pred dajanjem injekcij.

Posebnost je dvosmerna pršilna črpalka, ki omogoča izjemno priročno in ekonomično aplikacijo v katerem koli položaju izdelka.

Uporaba: Za dezinfekcijo kožo temeljito navlažite in pustite delovati 15 s. 100 g raztopine vsebuje: Propan-2-ol 63 g; Kvaterne amonijeve spojine, benzil-C12-18-alkildimetil, kloridi 0,025 g.

Testiranje je pokazalo, da je koncentracija bakterij v 24 urah po nanosu izdelka prav tako nizka kot takoj po aplikaciji dezinfekcijskega sredstva.

Delovanje Cutasept F kožnega razkužila:
  • Deluje hitro in intenzivno,
  • dolg efekt delovanja,
  • odlična kompatibilnost s kožo,
  • dobra adhezivnost na površino adhezivnih kožnih filmov,
  • zelo eonomičen.


Sestavine: 100 g raztopine vsebuje: Propan-2-ol 63 g; Kvaterne amonijeve spojine, benzil-C12-18-alkildimetil, kloridi 0,025 g.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015