Sterillium Hartmann Dezinfekcijsko sredstvo Sterillium classic pure - 100ml - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Sterillium Hartmann Dezinfekcijsko sredstvo Sterillium classic pure - 100ml
3,49 €
REDNA CENA
3,49 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 818791

  • Dezinfekcijsko sredstvo Sterillium classic pure,
  • 100ml,
  • razkužilo za roke, ki hkrati tudi neguje kožo,
  • brez parfumov in barvil,
  • uniči bakterije, viruse,
  • dokazano povečuje vlažnost kože.
Sterillium classic pure 100ml
Tekoče razkužilo za roke, ki hkrati tudi neguje kožo zaradi dodanih vlažilec in premaščevalcev. Brez parfumov in barvil. Primeren za pogosto razkuževanje rok. Uniči bakterije, viruse (tudi Rota virus, Adeno virus, Polioma virus, HBV, Antigentest, BVDV surogatvirus, HCV, HIV, Herpes, Rota, vaccinia, papovavirus Herpes simplex virus, virus gripe, virus ptičje gripe). ). Razkužilo je neobarvano in brez vonja, z dobro preizkušenim kompleksom za nego kože. Dokazano povečuje vlažnost kože.Glavne učinkovine: propanol in glicerol.

Uporaba:
Higienska dezinfekcija rok: najmanj 3 ml raztopine vtirajte v suhe roke 30 sekund. Ne izpirati! Pri kontaminaciji z mikobakterijami, postopek ponoviti 2x. Kirurška dezinfekcija rok: 10 ml raztopine vtirajte v suhe roke in podlakti vsaj 1,5 min, pri čemer mora biti koža ves čas navlažena z raztopino. Električne naprave lahko uporabite šele, ko se roke povsem posušijo. Izdelek ne sme priti v stik z odprtim plamenom. Izdelka ne hranite v bližini grelnih teles ter ga ne izpostavljajte močnim sončnim žarkom. Ostanke in embalažo prepustite pooblaščenemu prevzemniku odpadkov. Ne odlagati skupaj z gospodinjskimi odpadki. Prepovedano je vsakršno odlaganje v okolje ali izpuščanje v vodo.

Vsebnost:
450 mg/g propan-2-ol, 300 mg/g propan-1-ol, 2 mg/g mecetronijev etilsulfat.

Opozorila:Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. - Kajenje prepovedano.

PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.

PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Odstraniti vsebino/embalažo skladno z nacionalnimi predpisi.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.