Sterillium Hartmann Dezinfekcijsko sredstvo gel za roke - 475 ml - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Sterillium Hartmann Dezinfekcijsko sredstvo gel za roke - 475 ml
Redna cena 8,69 €
-30%

VREDNOST S POPUSTOM

6,08 €

Velja do odprodaje zalog

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 664675

  • Dezinfekcijsko sredstvo gel za rok,
  • 475 ml ,
  • brez barve in vonja.

Sterillium Gel pure je razkužilo za roke, v obliki gela. Brez barve in vonja. Deluje baktericidno, fungicidno, virucidno, mikobaktericid, proti virusom z ovojnico (vklj. s HBV, HIV, HCV). Vsebuje: Etanol 850 mg/g.

Higiensko razkuževanje rok: najmanj 3 ml gela vtirajte v suhe roke 30 sekund. Ne izpirati!

Kirurško razkuževanje rok: vtirajte v suhe roke in podlakti vsaj 1,5 min, pri čemer mora biti koža ves čas navlažena z raztopino.

Napotki:

Uporaba pri dojenčkih in majhnih otrocih po posvetu z zdravnikom. Izogibajte se stiku z očmi! Hraniti izven dosega otrok. Lahko vnetljivo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. - Kajenje prepovedano. Pri zaužitju takoj pokličite Center za zastrupitve ali zdravnika in pokažite embalažo. Odstraniti vsebino/embalažo pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov. Rok uporabe in serijska številka sta odtisnjena na embalaži.

.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.