Bobike Bobike Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) frame Go Maxi macaron grey - Baby Center spletna trgovina | Dobrodošli v družini.

Bobike Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) frame Go Maxi macaron grey

Redna cena 91,99 €

TRENUTNA CENA

73,59 €

Velja od 22.05.2024 do 30.06.2024

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 73,59 €
Ali od 13,55 € / mesec Izračun obrokov

Barve

Bobike Bobike Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) frame Go Maxi lemon sorbet Bobike Bobike Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) frame Go Maxi vanilla cupcake Bobike Bobike Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) frame Go Maxi marshmallow mint Bobike Bobike Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) frame Go Maxi cotton candy pink Bobike Bobike Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) frame Go Maxi macaron grey Bobike Bobike Sedež za kolo zadaj (do 22 kg) carrier Go Maxi vanilla cup cake
73,59 € 73,59 €

100% varen nakup

Dobavljivo Dostava 2 do 4 delovne dni
*KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida, Stokke, Scoot&Ride, Baby Zen, vse knjige ter vsa začetna mleka.