Avent Električna prsna črpalka Standard SCF395/11 - enojna - Baby Center spletna trgovina
0
Avent Električna prsna črpalka Standard SCF395/11 - enojna
125,99 € 139,99 €
Redna cena 139,99 €
-10%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

125,99 €

Velja do odprodaje zalog

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 931466

Barve

  • Električna prsna črpalka,
  • 8 stopenj stimulacije in 16 stopenj črpanja,
  • pomnilniška funkcija,
  • preprosto čiščenje in sestavljanje,
  • tih motor,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Učinkovito črpanje za mamice. Po navdihu otrok.

Predstavljamo prihodnost črpanja mleka s popolnim ravnovesjem sesanja in stimulacije bradavic. Pri razvoju tehnologije smo upoštevali način, kako otrok naravno sesa mleko. Električna prsna črpalka Philips Avent zagotavlja optimalen pretok mleka in se nežno prilagaja velikosti in obliki bradavice.

Tehnologija naravnega gibanja za hitrejši pretok mleka*
Načrpajte več mleka v krajšem času* z blazinico, ki stimulira in črpa mleko, kot to počne dojenček. Brezhibno se preklaplja med načinom stimuliranja in načinom črpanja ter ravno prav stimulira bradavice in sesanje za kar največji pretok mleka. Na podlagi rezultatov začetnega časa pretoka mleka (čas do refleksa praznjenja dojke – MER).

Mehka in prilagodljiva blazinica univerzalne velikosti
Univerzalna velikost. Ker se vsi pojavljamo v različnih oblikah in velikostih, se silikonska blazinica nežno upogne in prilagodi tako, da ustreza vaši bradavici. Prilega se 99,98 % velikosti bradavic* (do 30 mm).

Črpanje brez sklanjanja naprej
Z zasnovo, ki vam omogoča, da sedite pokonci, namesto da se sklanjate naprej, se pri črpanju lahko povsem sprostite. Sklanjanje naprej ni potrebno in gre za klinično dokazan udoben položaj pri črpanju* Na podlagi rezultatov klinične preiskave izdelka z 20 udeleženkami (2019); 90 % udeleženk je položaj pri črpanju ocenilo kot udoben (enojna električna prsna črpalka); 95 % udeleženk je položaj pri črpanju ocenilo kot udoben (dvojna električna prsna črpalka).

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015