Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Unikatoy Unika Traktor + priključek

  • Artikel ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev
  • tip pogona: frikcijski pogon,
  • dimenzija: D 370 mm x Š 90 x V 132 mm,
  • neto teža: 131 g,
  • bruto teža: 266 g.
  • artikel je v večih barvah, željeno barvo sporočite v opombe naročila.
Pričaraj si kmečko življenje s pomočjo kmetijskih strojev: traktorja dveh različnih barv (rdeče ali zelene) s štirimi različnimi priključki. Set vsebuje traktor na frikcijski pogon ter enega od treh priključkov velikosti cca. 33 cm.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.