Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Rubiks Rubikova kocka 3x3 - Set speed cube-pro

  • Rubikova kocka 3x3 - Set speed cube-pro,
  • z uporabo maziva, izvijača in vzmeti lahko vašo Rubikovo kocko prilagodite vašim zahtevam po hitrosti premikanja in napetosti vzmeti v kocki,
  • velikosti kocke je 59x59x59 mm,
  • za starost 8 let +,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Set vsebuje navodila, izvijač, mazivo, vzmeti in Rubikovo kocko 3x3 "speed-pro" za katero je Rubikova kocka 3x3 - Set speed cube-pro. Z uporabo maziva, izvijača in vzmeti lahko vašo Rubikovo kocko prilagodite vašim zahtevam po hitrosti premikanja in napetosti vzmeti v kocki. Rubikova kocka je vrsta znane mehanske uganke in igrače, ki jo je leta 1974 izumil madžarski izumitelj, kipar in profesor arhitekture Ernő Rubik. Priporočamo otrokom od 8. leta starosti dalje. Velikost kocke je 59x59x59 mm. Primerno za starost 8 let +.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.