Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nuvita Mešalnik in pripravljalec hrane 6 v1

Redna cena
99,90
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Mešalnik in pripravljalec hrane 6 v1 ,
  • odlična rešitev za pripravo toplega in kremastega obroka za vašega otroka,
  • funkcije: parjenje, rezanje, mešanje, odtaljevanje, pogrevanje ter sterilizacija s paro,
  • 500 ml posoda za pripravo hrano in 280ml posoda za sterilizacijo, pogrevanj,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Nuvita mešalnik in pripravljalec hrane 6v1 je idealen za vsako mamo, ki želi pripraviti svežo in zdravo hrano za svojega otroka. Je zelo praktičen in enostaven za uporabo. Ima 6 funkcij, ki omogočajo parjenje, rezanje, mešanje, odtaljevanje, pogrevanje ter sterilizacijo s paro. Digitalni zaslon je intuitiven in vam omogoča enostavno izbiro želenih časovnih terminov kuhanja od 5 do 30 minut ali preprosto uporabo možnosti »Cook & Blend«. To je odlična rešitev za pripravo toplega in kremastega obroka za vašega otroka s samo enim pritiskom na gumb in brez premikanja hrane iz ene posode v drugo. Naprava je preprosta za uporabo, hkrati pa je tudi kakovostna; keramični notranji rezervoar za vodo ustvarja tok pare, ki se segreje od dna in homogeno segreje preostalo plastenko ali kozarec; posebno oblikovane lopatice, ki so nameščene na dveh različnih višinah in z ukrivljenim odsekom, omogočajo mletje in mešanje hrane na način da izognejo nastajanju zračnih mehurčkov, ki lahko povzročijo posledične želodčne kolike vašemu otroku. Keramični rezervoar za vodo lahko segreje ali odmrzne stekleničke, posodice, hkrati, pa tudi omogoča, da se vaš aparat uporablja tudi kot sterilizator.

  • Mešalnik in pripravljalec hrane 6 v 1 (funkcije: parjenje, rezanje, mešanje, odtaljevanje, pogrevanje ter sterilizacija s paro)
  • 500 ml posoda za pripravo hrano in 280ml posoda za sterilizacijo, pogrevanje
  • Preprosta uporaba: rezanje, mešanje, soparjenje in kuhanje vsega v eni posodi


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.