Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Nerf Nerf Ročni metalec Ultra One

Redna cena
59,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Maribor Mercator
Ljubljana Rudnik
Celje Citycenter
Velenje
  • Ročni metalec Ultra One,
  • priloženih 25 originalnih Nerf Ultra puščic,
  • domet do 25 metrov,
  • za 8+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Motoriziran ročni metalec Nerf Ultra One omogoča hitro vstavljanje 25 Nerf Ultra puščic. Natančno zadeni tarčo na razdalji do 25 metrov.

Na ročnem metalcu je prostor za shranjevanje dodatnih puščic, zato boste imeli rezervne puščice vedno pri roki za hitro ponovno polnjenje.

Nerf Ultra One je popoln ročni metalec za vsakega izkušenega Nerf bojevnika, ki želi dokazati svojo prevlado na Nerf poligonu.

V setu je priloženih 25 Nerf Ultra puščic.

Material: plastika, pena

Opomba: Za delovanje potrebuje 4 × 1,5V baterijo tipa C (baterije niso priložene). Nerf Ultra ročni metalci so kompatibilni le s puščicami Nerf Ultra.

Opozorilo: Ne merite v oči. Priporoča se uporaba zaščite za oči. Izdelek mora sestaviti odrasla oseba.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.