Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Konfidence Neoprenska obleka Babywarma - klovn/riba - vel. 6-12 m

Redna cena
24,99
Dostava: 2 do 4 delovne dni
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Ljubljana BTC
  • Neoprenska obleka Babywarma,
  • velikost: od 6 do 12 mesecev,
  • od 7 do 12 kg,
  • izdelan iz mehkega prilagodljivega neoprena,
  • Se popolnoma razpne, kar pripomore k lahkotnemu oblačenju,
  • zagotavlja 100% zaščito pred UV žarki.
KONFIDENCE izdelki so namenjeni malčkom starim od enega meseca pa vse do najstniških let, za preživljanje lepih trenutkov v vodi in ob vodi, bodisi v mrzlih dneh ali pod žgočim soncem. V teh oblačilih se bodo vaši otroci vedno počutili varno, udobno in zadovoljno.

Babywarma™ plavalna obleka je narejena iz mehkega prilagodljivega neoprena 2,5 mm, ki je odličen izolator in poskrbi, da malčku temperaturna razlika pri vstopu v vodo ne bo stresna. Zagotavlja toplino in se udobno prilega na dojenčkovo telo ter ustvari topel objem. Se popolnoma razpne, kar pripomore k lahkotnemu oblačenju, pritrjevanje z Velcro® trakovi.

Dojenčki se v vodi zelo hitro ohladijo in jih začne zebsti, celo v ogrevanih bazenih, hkrati pa zagotavlja lažje držanje dojenčka ter nudi manjši vzgon.

Neopren je odporen na klor in zagotavlja 100% zaščito pred UV žarki.

Prednosti:

Odlična izbira za plavalne lekcije na bazenu in v morju
- Svoboda gibanja: Noge in roke so na prostem, kar gibljivost še izboljša. mehak neopren zagotavlja toplino in odlično gibljivost
- Preprosto oblačenje: neoprenske obleke vseh velikosti se dajo popolnoma razpreti, kar pripomore k lahkotnemu oblačenju. Velcro® pritrjevanje zagotavlja popoln oprijem. Znotraj ene velikosti je možnost prilagajanja velikosti zaradi širokega Velcro traku, tako da se prilagaja različnim konstitucijam otrokom (suh, srednje, močnejši)
- Obleka se zapira spodaj iz strani in na ramenih
- Neopren material debeline 2,5 mm iz katerega izdelana otroška grelna obleka je nealergena. Ta material je odličen izolator in poskrbi, da vašemu malčku temperaturna razlika pri vstopu v vodo ne bo šokantna , zagotavlja pa tudi manjši vzgon
- Neopren je odporen na klor
- Neopren zagotavlja 100% zaščito pred UV žarki na pokritih delih telesa
- Ščiti pred vetrom tako da je ob oblačnem vremeno primerno tudi za igro ob vodi, kot tudi v vetrovnih termalnih toplicah
- Neoprenska obleka deluje tako, da zadržuje toploto telesa, ki jo ima plavalec pred vstopom
- Nudi higensko zaščito v bazenu že brez pleničk, se pa v bazenih priporoča z pleničko
- Lahko se kombinira tudi z pralno planičko Konfidence
- Razpeta obleka lahko služi kot mehka podloga za previjanje

Oglejte si video predstavitev izdelka:

KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.