Cybex športni voziček Beezy hibiscus red - Baby Center spletna trgovina
0
Cybex športni voziček Beezy hibiscus red
239,99 € 299,99 €
REDNA CENA 299,99 €
20%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

239,99 €

Velja od 08.06.2023 do 31.08.2023

Spletna akcija

Zaloga: Na zalogi

Dostava 10 do 15 delovnih dni

Šifra (SKU): 1133469

Barve

Cybex Športni voziček Beezy beach blue turquoiseCybex športni voziček Beezy hibiscus redCybex športni voziček Beezy lava grey mid greyCybex športni voziček Beezy blackCybex športni voziček Beezy ocean blueCybex športni voziček Beezy navy blue
  • Cybex športni voziček.
Kot okreten mestni voziček s presenetljivim številom funkcij je Beezy kompakten spremljevalec, ki ne dela kompromisov, ko gre za udobje.

Tudi novorojenčki se lahko udobno vozijo od samega začetka zahvaljujoč popolnoma nagnjenemu položaju. Zaradi izjemno kompaktne zložene velikosti ga je enostavno pospraviti doma ali na poti po mestu. Za dodatno prilagodljivost pri vožnji vam potovalni sistem omogoča pritrditev nosilke za dojenčke.

Če imate radi življenje v gibanju, vendar želite biti prepričani, da je vašemu malčku udobno, srečno in varno, je Beezy vaša nova stvar, ki jo morate imeti.

Ergonomski položaj za ležanje

Že od prvega dne lahko naslonjalo Beezyja prilagodite v ergonomski položaj za ležanje, ki podpira vašega otroka od rojstva.

Kompaktno zlaganje

Shranjevanje brez težav na poti. Beezy se zlahka zloži in je dovolj kompakten, da ga lahko postavite kamor koli, s priročnim samostojnim položajem, ki vam omogoča, da ga postavite kamor koli.

Potovalni sistem

Kompaktni voziček Beezy je združljiv z našimi nagrajenimi avtosedeži, kar vam daje dodatno prilagodljivost za vaše potovanje.

Vzmetenje vseh koles

Za gladko vožnjo vzmetenje vseh koles zagotavlja gladko krmiljenje in udobno vožnjo.

Sončna strehica XL UPF50+

Za zaščito vašega otroka v sončnih dneh ponuja sončna strehica XL USF50+ senco in zaščito.

Nastavljiva opora za noge

Nastavljiv naslon za noge zagotavlja idealen položaj za počitek v vozičku.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.