Cybex Cybex Avtosedež i-size 40-87 cm z bazo JS Cherub Cloud Z Platinum pink - Baby Center spletna trgovina | Dobrodošli v družini.

Cybex Avtosedež i-size 40-87 cm z bazo JS Cherub Cloud Z Platinum pink

Redna cena 689,98 €

TRENUTNA CENA

344,99 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 551,98 €
Ali od 11,74 € / mesec Izračun obrokov

Barve

Cybex Cybex Avtosedež i-size 40-87 cm i-Size Cloud Z Platinum autumn gold burnt red Cybex Cybex Avtosedež i-size 40-87 cm z bazo Ferrari Cloud Z Platinum victoriy black Cybex Cybex Avtosedež i-size 40-87 cm z bazo Spring Blossom Cloud Z Platinum light beige Cybex Cybex Avtosedež i-size 40-87 cm z bazo Cloud Z Platinum soho grey, mid grey Cybex Cybex Avtosedež i-size 40-87 cm z bazo JS Cherub Cloud Z Platinum pink
Artikel žal ni več na zalogi v spletni trgovini
Artikel žal ni več na zalogi v spletni trgovini
*KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida, Stokke, Scoot&Ride, Baby Zen, vse knjige ter vsa začetna mleka.