Classic World Stolp - medvedek - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Classic World Stolp - medvedek
12,99 €
REDNA CENA
12,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1054204

  • Stolp - medvedek,
  • za 12+ mesecev,
  • dimenzije 8,5 x 8,5 x 13,9 cm.
Classic World je postavili najvišja merila za kakovost. Pri izdelavi igrač posebno pozornost posvečajo izbiri materialov, saj so igrače navsezadnje namenjene otrokom. Uporabljajo FSC les, ki je okolju prijazen, prav tako pa pri izdelavi uporabljajo strogi proces QC.

Stolp sestavljajo barvni obroči v različnih barvah in velikostih. Pomaga pri razvoju fine motorike, prepoznavanju barv, velikosti in oblik.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.