Classic World Aktivnostna piramida - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Classic World Aktivnostna piramida
44,99 €
REDNA CENA
44,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1054205

  • Aktivnostna piramida,
  • za 2+ let,
  • dimenzije 33 x 35 x 29 cm.
Classic World je postavili najvišja merila za kakovost. Pri izdelavi igrač posebno pozornost posvečajo izbiri materialov, saj so igrače navsezadnje namenjene otrokom. Uporabljajo FSC les, ki je okolju prijazen, prav tako pa pri izdelavi uporabljajo strogi proces QC.

Aktivnostna piramida nudi različne možnosti za igro. Otrok lahko vstavlja like v pravilne odprtine, igra na ksilofon, vrti barvno kolesje ali do potankosti razšče piramido. Piramida ob pritisku na gumbe otroke zabava še s petimi različnimi zvoki.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.