AquaScale Kad 3 v 1 (kad, tehtnica, termometer) - Bela - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
AquaScale Kad 3 v 1 (kad, tehtnica, termometer) - Bela
67,99 € 79,99 €
Redna cena 79,99 €
-15%

VREDNOST S POPUSTOM

67,99 €

Velja od 15.07.2021 do 17.08.2021

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 966370

  • Otroška kad 3v1,
  • kad, tehtnica in termometer,
  • možnost tehtanja z in brez vode,
  • primerna do 2. leta starosti,
  • LCD zaslon za prikaz temperature vode in teže,
  • dimenzije: 72cm x 39cm x 23,5 cm,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Prva večfunkcionalna otroška kad, ki staršem omogoča enostavno tehtanje otroka, medtem ko nenehno spremlja temperaturo vode v času kopeli.

Kopalna kad, tehtnica in termometer (3v1) do 2. leta starosti.

Digitalna tehtnica: Dojenčka je mogoče tehtati v vodi ali brez nje. Natančno prikazuje težo dojenčka ne glede na premike vode. Tehnica omogoča tudi shranjevanje in odčitavanje teže dojenčka.Termometer za vodo: Ves čas meri in na LCD ekranu prikazuje dejansko temperaturo vode.Kopalna kad: Edinstvena oblika kadi in protizdrsna podloga poskrbita za varno uporabo za dojenčke do 2 let starosti. Banjica je dizajnirana na način, da je dovolj prostora okoli dojenčka, da ga lahko starši kopajo brez težav in ob tem ne skrbijo, da se dojenček ne bi prevrnil v vodo.DOBRODOŠLI PRI AQUASCALE!

Zdravo pridobivanje telesne teže je ključnega pomena v prvih nekaj mesecih otrokovega življenja. Aqua Scale je prva večfunkcionalna otroška kad, ki staršem omogoča enostavno tehtanje otroka, medtem ko nenehno spremlja temperaturo vode v času kopeli.POMAGA SPREMLJATI RAZVOJ OTROKA V OBDOBJU MED OBISKI ZDRAVNIKA

Edinstvena oblika kadi in protizdrsna podloga poskrbita za varno uporabo za dojenčke do 2 let starosti. Enostavno položite otroka v kad za natančen odčitek teže. Vgrajen termometer omogoča kontinuirano spremljanje temperature vode. Omogoča vam, da že pred pričetkom kopanja izberete primerno temperaturo.NA VOLJO TUDI STOJALO

Širši odtok za hitrejše praznjenje vode. Kompatibilno z Aqua Scale kadjo. Enostavno zlaganje pred shranjevanjem. Nedrseča podloga. (kupite ga ločeno)Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015