Zuru X-shot Excel mitraljez regenerator 30539 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Zuru X-shot Excel mitraljez regenerator 30539
Redna cena 69,99 €
-25%

VREDNOST S POPUSTOM

52,49 €

Velja od 18.05.2022 do 21.06.2022

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 1046579

  • X-shot izstreljevalnik Excel,
  • 48 mehkih izstrelkov,
  • funkcija dodajanja oz. odstranjevanja komponent,
  • izstrelki letijo do razdalje 27 m,
  • primerno za otroke starejše od 8 let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Set vsebuje X- shot Excel Izstreljevalnik regenerator v kombinaciji bele, modre in oranžne barve ter 48 mehkih izstrelkov. Regenerator krasi funkcija dodajanja oz. odstranjevanja komponent, kar pomeni, da lahko spreminjate izgled in funkcionalnost izstreljevalnika.

Možnih je več kot 10 variacij.

Napolni izstreljevalnik in akcija naj se začne. Izstrelki letijo do razdalje 27 m! Puška za delovanje ne potrebuje baterij. Priporočamo otrokom od 8. leta starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.