Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Zuru Unicorn surprise

  • Unicorn surprise,
  • vsebuje: 1 moderno samoroginjo,
  • na voljo je 13 različnih samoroginj: ANASTASIA, AURORA, BELLA, CHARLIE, CHERRY, CORAL, DJ, JADE, LUNA, PIPPA, ROXY, SHIMMER in TRIXIE),
  • od starosti 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Set "Unicorn surprise" vsebuje 1 moderno samoroginjo, različne zamenljive modne dodatke, glavnik za njen veličasten rep, 4 tematske nalepke in zbirateljsko knjižico. Na voljo je 13 različnih samoroginj: ANASTASIA, AURORA, BELLA, CHARLIE, CHERRY, CORAL, DJ, JADE, LUNA, PIPPA, ROXY, SHIMMER in TRIXIE.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.