Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Zuru Hamster Hrček 2+ Burger hiška

  • Hrček 2+ Burger hiška,
  • nova 11 linija,
  • set vsebuje: 1 x baterijski hrček, 1 x burger večerja, 3 x hrana, 1 x voziček, 1 x miza, 1 x menu, 2 x stol, 1 x steza križišče, 6 x ukrivljena steza, 1 x ravna miza, 1 x kotna steza,
  • za starost 4 leta+,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Nova linija "Hamsters in a House 2" je linija 11 povsem novih hrčkov, na voljo v pakiranju posamično, z dodatki ali pa skupaj v setu z novimi hišicami. Ko se hrček odpravi v burger hišo, ga nič ne zaustavi. Ta set vsebuje: 1 x baterijski hrček, 1 x burger večerja, 3 x hrana, 1 x voziček, 1 x miza, 1 x menu, 2 x stol, 1 x steza križišče, 6 x ukrivljena steza, 1 x ravna miza, 1 x kotna steza. Hrček ima že vstavljene baterije. Različne sete hrčkov lahko sestavljate med seboj.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.