Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Zing Set Zax pametna sekira

Redna cena
16,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Koper
Lendava
  • Pametna sekira,
  • deluje na varen in zabaven način,
  • za starost 5+ let.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Prinesite navdušenje nad metanjem sekire domov - na zabaven in varen način. Vakumski krogi - enostavno sproščanje. Drži se skoraj vsake površine, znotraj ali zunaj. Lahka in natančna. Različne igre za posameznika ali skupine. Primerno za starost 5let+.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.