Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Zapf My Little Baby Born dojenček z mehkim telesom

Redna cena
23,99
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Kočevje
  • My Little Baby Born dojenček z mehkim telesom,
  • velikost 32 cm,
  • oblečen v prikupno temno roza oblekico,
  • priloženo ima dudo,
  • za starost 12 mesecev+.
Punčke za igranje so skupaj s svojimi dodatki neverjetne! Otroke bodo navdušile s svojo funkcionalnostjo in različnimi dodatki, ki zagotavljajo nešteto možnosti za igro. Med seboj jih lahko združujete in tako vašim deklicam zagotovite veliko zabave.

My Little Baby Born dojenček je velik 32 centimetrov in je oblečen v prikupno temno roza oblekico. Ima potrebe po vseh osnovnih funkcijah, katere bo vaš otrok moral uspešno zadovoljiti.

S pomočjo dojenčka My Little Baby Born bo otrok lahko izboljšal svoje socialne veščine, se spoznaval z vlogo matere in se srečal s prvimi občutki odgovornosti.

Z dojenčkom se bo igral in crkljal ter mu tako izkazoval varen odnos. V primeru joka, pa ga bo lahko potolažil s priloženo dudo.

Priloženo ima tudi dudo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.