Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Zapf My Little Baby Born dojenček z mehkim telesom

Redna cena
23,99
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Kočevje
  • My Little Baby Born dojenček z mehkim telesom,
  • velikost 32 cm,
  • oblečen v prikupno temno roza oblekico,
  • priloženo ima dudo,
  • za starost 12 mesecev+.
Punčke za igranje so skupaj s svojimi dodatki neverjetne! Otroke bodo navdušile s svojo funkcionalnostjo in različnimi dodatki, ki zagotavljajo nešteto možnosti za igro. Med seboj jih lahko združujete in tako vašim deklicam zagotovite veliko zabave.

My Little Baby Born dojenček je velik 32 centimetrov in je oblečen v prikupno temno roza oblekico. Ima potrebe po vseh osnovnih funkcijah, katere bo vaš otrok moral uspešno zadovoljiti.

S pomočjo dojenčka My Little Baby Born bo otrok lahko izboljšal svoje socialne veščine, se spoznaval z vlogo matere in se srečal s prvimi občutki odgovornosti.

Z dojenčkom se bo igral in crkljal ter mu tako izkazoval varen odnos. V primeru joka, pa ga bo lahko potolažil s priloženo dudo.

Priloženo ima tudi dudo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.