Zapf Creation Voziček marela 703915 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Zapf Creation Voziček marela 703915
18,99 €
REDNA CENA
18,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1092367

  • KUPON -20% : K01860
Voziček, ki je idealen za dolge sprehode s tvojo ljubko Baby Annabell.
V njem lahko tvoja punčka udobno počiva ali se odkriva svet okoli sebe.
Ko vozička na potrebuješ več, ga je mogoče enostavno zložiti in tako prihraniti nekaj prostora.
Baby Annabell voziček je originalen dodatek za blagovno znamko Baby Annabell. Ponuja nove možnosti igranja ter spodbuja razvoj domišljije ter kakovost igre.

LASTNOSTI:
Vozičku je priložena previjalna torba.
Primeren za dojenčke od 36-43 cm.
Višina ročaja vozička je 52 cm.
Dojenček in drugi dodatki niso vključeni v ceno.
Igrača je primerna za otroke, starejše od treh let.

ALI STE VEDELI?
Otroci radi počnejo vse, kar počnejo odrasli.Igra je temeljna otrokova dejavnost in predstavlja ključni vidik otrokovega razvoja. V igri otrok širi domišljijo in uri spretnosti, ki jih bo potreboval, ko odraste.
Pomembna vrsta igre je simbolna igra, s katero se otrok uči predvsem čustvene regulacije in vživljanja v čustvena stanja, prav tako pa spodbuja socialni, čustveni, govorni in kognitivni razvoj.

Primerno za otroke od 3 let starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.