Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Zapf Baby Born Punčka z zimskim oblačilom in dodatki

Redna cena
64,99
Akcijska cena**
35,99
Velja 02.07.2020 - 16.08.2020
Dostava: 2 do 4 delovne dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • dojenček z zimskim oblačilom,
  • lahko premika roke, noge in glavo in rada preživlja svoj čas v vodi,
  • vuda ji pomaga, da se potolaži, in tedaj hitro zapre oči in mirno zaspi,
  • 1 krožnik z 1 žlico, 1 obrok kaše, 1 stekleničko, 1 kahlico, 1 plenico, 1 dudo z 1 trakom, 1 rojstni list in po 1 zapestnico prijateljstva,
  • starost 2 leti +,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 2 let.
Baby Born dojenček v zimskih oblačilih z dodatki - dudka, steklenička, set za hranjenje, plenička in certifikat. V svojem kombinezonu s kapuco, belimi hlačnicami in raznobarvni bundi z lepim simetričnim potiskom se počuti prijetno in pripravljeno na objem, tudi ko temperatura pade pod ničlo. In ne pozabimo še na priložene roza rokavice.BABY born® lahko premika roke, noge in glavo in rada preživlja svoj čas v vodi. Kadar je utrujena od igre, kdaj pa kdaj zajoka, in pri tem ji tečejo po licih prave solze. A duda ji pomaga, da se potolaži, in tedaj hitro zapre oči in mirno zaspi.

BABY born® Interactive Wintertime
  • Z devetimi realističnimi funkcijami za še več zabave,
  • raznoliko igranje (vlog) z igračami BABY born® spodbuja domišljijo in dokazano pomaga pri razvoju družbenih spretnosti in vrednot, kot so odgovornost, komunikativnost in empatija,
  • ne potrebuje baterij,
BABY born® Interactive Wintertime z zimskimi oblačili. Vključuje 1 krožnik z 1 žlico, 1 obrok kaše, 1 stekleničko, 1 kahlico, 1 plenico, 1 dudo z 1 trakom, 1 rojstni list in po 1 zapestnico prijateljstva za punčko in za deklico, ki se z njo igra.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.