Zapf Baby Born Dojenček soft touch little girl 36cm 831960 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Zapf Baby Born Dojenček soft touch little girl 36cm 831960
44,99 €
REDNA CENA
44,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 1046554

  • KUPON -20% : K01860

Zdravo Baby Born, moja ljubka interaktivna majhna punčka!

Interaktivna punčka Baby Born Little obožuje hranjenje z žličko s svojega krožnika, njena najljubša pijača pa je voda z njene stekleničke.če je žalostna zajoka in pritečejo ji solze.Bi morda morala na stranišče?

Ob pritisku na gumb na trebuščku bo napolnila svojo kahlico.

Neizmerno uživa tudi ob čofotanju v kadi.Ko postane utrujena jo položimo v posteljico, kjer zapre oči in zaspi. Najraje zaspi, če ima v ustih dudo.

Baby Born Little interaktivna punčke Soft Touch:zna piti - dojenček pije vodo iz svoje stekleničkezna jokati - ob pritisku na zgornji tel telesa potoči čisto prave solzezna zmočiti svojo pleničko - dojenček zmoči pleničko in potrebno jo je zamenjatizna uporabljati kahlico - ob pritisku na trebušček dojenček lula v kahlicozna zaspati - ko dojenčka položimo leže, zapre oči in zaspilahko se kopa - dojenčka lahko celega okopaš v banjiroke dojenčka so veliko mehkejše in bolj premične, kar omogoča lažje preoblačenjeLastnosti:Velikost: 36 cm.

Set vključuje:

Baby Born interaktivno Little punčko s pajacem in kapico, kahlico, pleničko, stekleničko, posodo za hranjenje in žličko, dudo in rojstni listVse funkcije dojenčka so mehanske.

Dojenček za delovanje ne potrebuje baterij

 

Igrača je primerna za otroke, starejše od dveh let.

ALI STE VEDELI? Otroci radi počnejo vse, kar počnejo odrasli. Igra je temeljna otrokova dejavnost in predstavlja ključni vidik otrokovega razvoja. V igri otrok širi domišljijo in uri spretnosti, ki jih bo potreboval, ko odraste. Pomembna vrsta igre je simbolna igra, s katero se otrok uči predvsem čustvene regulacije in vživljanja v čustvena stanja, prav tako pa spodbuja socialni, čustveni, govorni in kognitivni razvoj.

Primerno za otroke od 2 leta dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.