Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Zapf Baby Annabell punčka Julija

Redna cena
59,99
Vrednost s popustom
35,99
Velja 07.10.2020 - 31.12.2020
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Annabell punčka Julija,
  • velikost 43 cm,
  • ponavlja besede,
  • komplet vključuje: interaktivno lutko Baby Born - Julia in dodatke: lasnica, glavnik,
  • starost 2 leti +,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 2 let.
Z novo interaktivno punčko Julia je igranje postalo še bolj zanimivo in bolj zabavno. Deklica Julija rada ponavlja besede - včasih tudi s smešnih, otroškim glaskom.
Preprosto pritisnite njen trebuh in slišite, kako začne kramljati. Če se pogovarjate z njo, medtem ko jo držite za trebušček, bo ponovila zadnji stavek, ki ste ga povedali. Če pritisnete na njene prsi, lahko ponovi, s tremi različnimi glasovi! Ima gibljive roke in noge ter mehko telo.

Potrebuje 3 x AAA baterije.

Komplet vključuje: interaktivno lutko Baby Born - Julia in dodatke: lasnica, glavnik).

Priporočljivo za otroke, starejše od 2 let.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.