Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Yulu Družabna igra Žabica

Redna cena
24,99
  • Družabna igra Žabica,
  • pritisni na žabico, pozorno poslušaj kakšno nalogo ti bo zastavila žabica,
  • žabica pozna preko 50 različnih aktivnosti s katerimi se bodo otroci razgibali in vadili socialne veščine, koncentracijo, motorične sposobnosti, ustvarjalnost in domišljijo,
  • je primerna za 3 do 4 igralce, ki so stari 4-6 let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Otroke deževno vreme spravlja v slabo voljo? Imajo preveč energije? Žabica vam bo pomagala, da se otroci lepo razgibajo in se zraven nasmejijo! Žabica žurkica je zabavna rekreativna igra!

Pritisni na žabico, pozorno poslušaj kakšno nalogo ti bo zastavila žabica - ste majhne žabice, ste letala, ste pošasti! GRRRRRR! Počakaj na zvok gonga in hitro skoči na lokvanjev list. Zmaga tisti igralec, ki bo ob koncu naloge stal na svojem listu. Žabica pozna preko 50 različnih aktivnosti s katerimi se bodo otroci razgibali in vadili socialne veščine, koncentracijo, motorične sposobnosti, ustvarjalnost in domišljijo.

Družabna igra vsebuje:

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.