Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Wild Science Blood N'Guts Zombie FX Lab

  • Wild Science Blood N'Guts Zombie FX Lab,
  • zabavni laboratorij,
  • uporablja se samo pod budnim nadzorom odraslih oseb, ki so pazljivo preučile varnostne ukrepe, navedene v kompletu za poskuse,
  • primerno za starost od 8 let dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
S pomočjo kompleta Zombie FX Lab izdelajte lebdeča zombijska očesna zrkla, črve, ličinke ali pa gnusna čreva, zombijske prdce in smrklje! Napolnite vrečko z zombijsko krvjo in uživajte ob zabavnem ustvarjanju. Poleg zabave pa s kompletom Zombie FX Lab tudi spoznavate lasnosti snovi. Naj se zabava začne!

Preberite več v priročniku za uporabo - Prenos

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorilo!Ni primerno za otroke mlajše od 8 let. Uporablja se samo pod budnim nadzorom odraslih oseb, ki so pazljivo preučile varnostne ukrepe, navedene v kompletu za poskuse. Pozor! Vsebuje nekatere kemikalije, ki so uvrščene med nevarne snovi. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Pazite, da kemikalije ne pridejo v stik s katerim koli delom telesa, predvsem z usti in očmi. Majhni otroci in živali naj ne bodo v bližini poskusov. Komplet za kemijske poskuse shranjujte zunaj dosega majhnih otrok. Komplet ne vsebuje zaščite za oči za odrasle osebe, ki nadzorujejo poskuse.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.